Lisää rahaa kassaan nopeasti MAXXin avulla

Kassavirrasta huolehtiminen on yksi kaiken pitkäjänteisen yritystoiminnan kulmakiviä. Apteekeissa akuutti rahapula saattaa tulla jo pelkästään muuttuvien viranomaispäätösten seurauksena. Kassan kasvattamiseen on yksi nopea ja kätevä tapa, joka kannattaa laittaa muistiin.

MAXXin avulla kassavirtaa voidaan kasvattaa nopeasti muuttamalla tilausparametreja. Tällöin tilausten arvo pienenee nopeasti ja varastoarvo alkaa laskea vähitellen.

Tilausparametrit löytyvät MAXXista kohdasta tavaraliikenne ja sen alta kohdasta tilaukset tukkureille.

Kun maksimivarastoa muutetaan pienemmäksi, tilattavat määrät pienenevät, rahaa kuluu vähemmän tilauksiin ja varaston arvo alkaa laskea.

Esimerkiksi jos tilausparametreissa maksimivarasto on ollut 10 päivää ja tilauspiste 60, MAXX on lähtenyt tilaamaan tuotteita, kun varastossa on ollut jäljellä 6 päivän tarve, ja tilannut tavaroita maksimivarastoon 10 päivän tarpeisiina asti. Kun maksimivaraston muuttaa 8 päivään ja tilauspisteen 75:een, MAXX tilaa tuotteita enää 8 päivän tarpeisiin aikaisemman 10 päivän tarpeen asemasta.

Muutokset voidaan tehdä vain normaalihintaisiin tuotteisiin ilman, että halpojen tuotteiden tilaaminen ei muutu lainkaan.

Tätä MAXXin keinoa nopeaan kassavarojen lisäämiseen voidaan käyttää apteekeissa, joissa on käytössä myynnin mukainen tilaustapa. Jos apteekissasi ei näin vielä ole, suosittelemme myynnin mukaisen tilaustavan käyttöön ottamista. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.