Ei enää noutamattomia lääkkeitä

Yksi lääkehoidon onnistumisen haasteista ovat lääkkeet, joita asiakas ei nouda apteekista. Noutamattomat lääkkeet saattavat aiheuttaa myös turhia kuluja muun muassa maksettuina Kela-korvauksina. MAXX auttaa selättämään myös näitä haasteita.

Hyödynnä palvelutapauksia: Tekstiviesti ja Muistuttaja

Asiakkaalle suoraan tilatut valmisteet näkyvät tavaranpurkajan listoilla, jolloin asiakkaalle voi laittaa saapumisviestin suoraan MAXXista. Viesti voi olla esimerkiksi tekstiviesti tai sähköposti, kuten asiakkaan kanssa on etukäteen sovittu.

Aiemmin tilatut, noutamattomat lääkkeet näkyvät myös asiakkaan tiedoissa, kun hän asioi seuraavan kerran apteekissa. Viimeistään tässä vaiheessa asiakkaalle on helppo tarjota mukaan noutamaton tuote.

Apteekeissa seurataan muutenkin noutamattomien tuotteiden listaa, joten asiakkaalle voi lähettää muistutuksen tuotteen saapumisesta myös listausta tarkistettaessa.

Myös seuraavan lääkesatsin noutamisen ajankohdasta voidaan muistuttaa MAXXin avulla. Muistuttajapalvelu kertoo asiakkaalle automaattisesti, milloin on aika noutaa lisää lääkettä. Palvelutapauksen tallentamisen jälkeen viestit asiakkaille lähtevät automaattisesti, eikä niitä tarvitse manuaalisesti seurata apteekissa.

Tarkemmat ohjeet muistuttajapalvelun käyttöönotosta löydät MAXXnetistä hakusanalla Muistuttajapalvelu.
Nämä MAXXin ominaisuudet kuuluvat MAXX-pakettiin ja ovat apteekkien käytössä maksutta.