MAXXissa on useita toimintoja, jotka helpottavat ja nopeuttavat eReseptien käsittelyä. Tässä 8 vinkkiä.

 1. Kun asiakkaalla on useita sähköisiä reseptejä, eReseptin valintaikkunnassa voit järjestellä reseptit haluamaasi järjestykseen klikkaamalla sarakkeen nimeä. Esimerkiksi ”Valmiste”-saraketta klikkaamalla reseptit menevät käänteiseen aakkosjärjestykseen ja hiiren oikealla painikkeella klikkaamalla reseptit menevät normaaliin aakkosjärjestykseen.
  eresepti1
 2. eReseptin valintaikkunnassa voit valita useita reseptejä kerralla pitämällä ”Ctrl”-näppäinta pohjassa valitessasi reseptejä.
  eresepti2
 3. Kun olet valinnut reseptit, valittujen reseptien listalta ei tarvitse poistaa reseptejä yksitellen, jos toimitus peruuntuu, vaan voit poistaa listalta kaikki valitut reseptit yhdellä klikkauksella painamalla ”Poista kaikki valitut” -painiketta.
  eresepti3
 4. Hakuikkunassa voit hakea nopeasti vain halutut eReseptit erilaisilla hakukriteereillä, esimerkiksi halutun ajanjakson kirjoitetut ja toimitetut reseptit.
  eresepti4
 5. Reseptinkäsittelyn tuotevalinnan vaiheessa Tuotetiedot-ikkunassa näet viimeksi toimitetun valmisteen, jolloin edellisiä toimituksia ei tarvitse erikseen avata.
  eresepti5
 6. Reseptin jäljellä oleva määrä täyttyy MAXXissa automaattisesti. Reseptinkäsittely-kkunassa näkyy myös reseptissä jäljellä oleva määrä ennen toimitusta. Reseptin kaikkia kenttiä ei tarvitse hyväksyä enter-näppäimellä. Riittää kun tarkistat, että kenttien tiedot ovat oikein ja jatkat eteenpäin reseptinkäsittelyssä. eRseptin-painikkeesta saat reseptilomakkeen auki erilliseen ikkunaan milloin tahansa kesken reseptinkäsittelyn ja voit palata helposti ja nopeasti takaisin reseptinkäsittelyyn reseptilomakkeesta.
  eresepti6
 7. eReseptin uusimispyynnön voi lähettää jo reseptinkirjoituksen vaiheessa, mikäli teet toimituksen heti ja reseptistä on jo aiemmin toimitettu.
  eresepti7
 8. Reseptinkäsittelyn lopuksi aukeaa kollausruutu. Tästä ruudusta voit tulostaa myös omavastuutarran asiakkaalle.
  eresepti8