Vårt mål är glada kunder och välmående företag!

Receptum hjälper apoteken att bli framgångsrikare. Vi gör det möjligt för företagare och anställda att fokusera på kundbetjäning och på att utveckla läkemedelsrådgivning. Som innovativa föregångare är vi först med att ge våra kunder tillgång till nya datatekniska lösningar. Vi förbättrar lönsamheten för våra kundföretag. Vi gör det möjligt för företagare att tillbringa sin fritid utan oro över företagets verksamhet.

Våra kunder berättar

 
BroApoteket avslöjar kvartersapotekens framgångsrecept

BroApoteket avslöjar kvartersapotekens framgångsrecept

Johan Olofsson, Din Apotekare

 
Samarbete gav smidigt gränssnitt för nätapotek

Samarbete gav smidigt gränssnitt för nätapotek

Utvecklingschef Fabian Fischer, Apotea.se

Tre skäl att välja MAXX

1.KÄNN DINA KUNDER BÄTTRE

Individuell kunddata ger apotek ökad kundförståelse. Kunders grunduppgifter, faktureringsuppgifter, rabattgrupper, inköpshistoria och rapportering finns behändigt i samma vy. Kundinsikten blir bättre när alla uppgifter om kunden finns omedelbart tillhands när de behövs.

När du känner dina kunder och betjänar dem efter deras personliga behov, får de en förstklassig kundupplevelse. Mångsidiga kundklubbssystem kombinerat med en förstklassig kundupplevelse får kunden att komma tillbaka till ditt apotek om och om igen.

2.BETJÄNING PÅ EN HÖGRE NIVÅ

Med hjälp av en snabb och smidig recepthantering kan man betjäna kunder snabbare och bättre. När du har tillgänglighet till kundens grunduppgifter och inköpshistoria, kan du ge en mer personlig betjäning.

Kassatjänster, orderbehandling och faktureringsfunktion samt stora lagringsmöjligheter för kunddata gör det möjligt att uppnå en enkel, snabb och effektiv hantering av dagliga rutiner.

3.FORBÄTTRA VERKSAMHETEN

MAXX visar ditt företags verkliga situation. Uppföljnigen av försäljningen sker i realtid. MAXX lagrar produkthistoria som grafer. Prissättningen är lätt och okomplicerad. Den visar också alternativa utbytbara produkter och deras tillgänglighet. MAXX visar lagersituationen i realtid och upprättar automatiskt orderförslag enligt angivna beställningsregler. I MAXX ingår omfattande rapporteringsmöjligheter: du får aktuella situationsanalyser i det format som du önskar, tydligt framställt och fritt analyserbart.

Kontakt

VI ERBJUDER DIG FRAMTIDEN REDAN IDAG!

Ange dina kontaktuppgifter nedan och berätta om ditt ärende. Vi kontaktar dig så snabbt som möjligt.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lämna dina kontaktuppgifter nedan och beställ en demopresentation. Vi kontaktar dig så snabbt som möjligt och kommer överens om ett möte.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Receptum Oy

Försäljning

receptum@receptum.fi
telefon: +358 9 85678800
fax: +358 9 85678848

Postadress

Valimotie 1 B
00381 Helsinki

Besöksadress

Valimotie 1 B
Helsinki