Vuoronumerot, kameravalvonta ja puhelimet

Meiltä saat kaikki tarpeelliset apteekin liiketoimintaan liittyvät järjestelmät. Toimitamme vuoronumero-, kameravalvonta- ja puhelinjärjestelmiä kaikille apteekeille riippumatta apteekkijärjestelmästä.

Toimittamamme EWQ-vuoronumerojärjestelmä huolehtii paitsi jonosta ja asiakkaista, myös henkilökunnan työvaiheista. Se mittaa asiakaspalvelutilanteen kestoa aina odottamisesta kassatapahtuman päättymiseen ja kaikkea siltä väliltä. Näin apteekkarille kertyy arvokasta dataa siitä, mitkä kohdat asiakaspalvelussa ovat erityisen ruuhkaisia ja miten parannuskeinot toimivat. Receptumin toimittama vuoronumerojärjestelmä toimii kaikissa apteekeissa. Järjestelmän käyttöpainikkeet ja jononäyttö on integroitu MAXX-ohjelmaan, mikä helpottaa sen käyttöä MAXX-apteekeissa. Tilaa meiltä tehokas ja moderni vuoronumerojärjestelmä!

EWQ-vuoronumerojärjestelmän hyödyt asiakkaalle:

 • Apteekin liiketoiminnan parantaminen vuoronumerojärjestelmän keräämän asiakaspalvelutiedon avulla.
 • Helppo asennus ja liikuteltavuus, koska vuoronumeroautomaatti on langaton, vapaasti liikuteltava eikä sen asennus ja käyttöönotto vaadi ennakkovalmisteluja.
 • Helppo laajennettavuus ja muunneltavuus apteekin tarpeiden mukaan
 • On järjestelmäriippumaton eli toimii myös muissakin kuin MAXX-apteekeissa

Kameravalvonta tukee työhyvinvointia ja turvallisuutta sekä ehkäisee varastamista ja sitä kautta hävikkiä. Toimittamamme Panasonicin turvakamerat toimivat yhteen MAXX-ohjelmistomme kanssa mahdollistaen lisäpalveluita, joita et itsenäisesti toimivalla kameravalvonnalla saavuta. Jatkuvan kameravalvonnan lisäksi saat halutessasi esimerkiksi yksittäisiä kuvia kassalla huomaamattomasti tietokoneen painiketta klikkaamalla. Kameran kuvat ovat selkeitä ja tarkkoja hämärässäkin ja laitteissa on tarpeeksi tallennustilaa kuville. Kuvia on helppo katsella ja ottaa talteen esimerkiksi poliisia varten. Tilaa Receptumin kameravalvontajärjestelmä omaksi ja työntekijöidesi turvaksi.

Kameravalvonnan arvioinnin hyödyt asiakkaalle:

 • Työntekijöiden työhyvinvointi ja turvallisuus paranevat
 • Apteekin hävikki pienenee
 • Helppo käyttää. Valvontakameroita voidaan käyttää tietoturvallisesti myös apteekkarin kotiyhteydellä
 • On järjestelmäriippumaton eli toimii myös muissakin kuin MAXX-apteekeissa

Milloin olet viimeksi tarkistanut, onko puhelinjärjestelmä tarpeisiisi kustannustehokkain vaihtoehto? Nykyisen operaattorisi tarjoama puhelinjärjestelmä saattaa olla tarpeisiisi juuri sopiva eikä toimenpiteitä tarvita. Mutta silloin tällöin on hyvä selvittää, onko puhelinjärjestelmä kustannustehokas ja nykyaikainen. Autamme sinua analysoimaan nykypalvelusi hinnan ja toiminnallisuudet. Halutessasi kilpailutamme järjestelmän uudelleen. Kumppanimme data- ja puhelinasioissa on Nebula Oy. Päivitä puhelinjärjestelmäsi meidän kanssamme!

Puhelinjärjestelmän kustannusanalyysin hyödyt asiakkaalle:

 • Yhdistämällä data- ja puhelinliikenteen samalle toimittajalle voit saavuttaa useiden satojen eurojen kustannussäästöt vuodessa
 • Apteekkien toimintaympäristön tuntemus antaa meille parhaat avaimet ehdottaa juuri sinun tarpeisiisi sopivaa järjestelmää
 • Kustannusanalyysin tekeminen ei sido mihinkään eikä välttämättä johda järjestelmän vaihtamiseen
 • Varmistamme, että pääapteekin ja sivuapteekin yhteydet toimivat optimaalisesti

Haluatko tietää lisää? Soita meille 09-85678800!

Ota yhteyttä

Tarjoamme sinulle tulevaisuuden jo tänään!

Jätä alla yhteystietosi ja kerro mitä asiasi koskee. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

[bwscaptcha bwscaptcha-341]

Valitse palvelu, josta haluat demon. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme tapaamisen.

Valitse palvelu

[bwscaptcha bwscaptcha-476]

Receptum Oy

Vaihde ja myynti

receptum@receptum.fi
vaihde: 09-8567 8800
fax: 09-8567 8848

Postiosoite

Valimotie 1 B
00380 Helsinki